Teamleider afvalinzameling (40 uur)

 

Je zorgt samen met het team van 80 collega’s chauffeurs/ beladers voor een goede dienstverlening bij onze opdrachtgevers. Je bent in staat het geheel aan werkzaamheden te overzien en legt verbindingen met collega’s/ afdelingen om tot optimale werkprocessen te komen. Boven dit alles ben je een bron van inspiratie voor jouw team!

 

Wat houdt de functie van teamleider Inzameling bij Cyclus in?

Als teamleider Inzameling ben je verantwoordelijk voor de operationele resultaten: doen wat gepland is, met de inzet van medewerkers en middelen die beschikbaar zijn, en de kwaliteit die we voor ogen hebben.

 

Resultaatgebieden

- Leiding geven (people management en uitvoering P-beleid)

- Plannen, coördineren (organiseren, middelenbeheer)

- Controle en handhaving (controleren en ‘leren’)

- Implementatie processen en structuren (‘leren’ en verbeteren)

- Managen

 

Wie ben jij?
Als teamleider van de inzameling breng je een dermate ervaring mee dat je van nature een voorbeeldrol hebt en als sparringpartner voor andere teamleiders optreedt. Het team heeft behoefte aan een duidelijke en consequente teamleider.


Je geeft leiding met lef en overtuiging. Je hebt een open en toegankelijke houding en bent makkelijk aanspreekbaar. Je spreekt anderen aan op (ongewenst) gedrag. Je bent resultaatgericht en gericht op werkbare en praktische oplossingen. Je bent je bewust van wat er om je heen gebeurt. Je communiceert op effectieve en consequente wijze, hard op de inhoud en zacht op de relatie. Je stuurt op een éénduidig werkproces. Je bent in staat het geheel te overzien en legt verbindingen met collega’s/ afdelingen waar dit het werkproces ten goede komt. Boven dit alles ben je een bron van inspiratie voor jouw team!


In jouw persoonlijkheid herken je de waarden die Cyclus nastreeft (Vakmanschap, Ondernemend, Eerlijk en Samen presteren) en kun je concreet maken hoe dit zich bij jou tot uiting komt.


Je hebt HBO werk- en denk niveau en minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur opgedaan in de afval- en milieubranche. Je hebt leiding gegeven aan groepen van 30 tot 50 man uitvoerend personeel. Je beschikt over een VCA-Vol diploma.

 

Wat maakt het werken bij Cyclus zo interessant?
Een verzorgde, opgeruimde leefomgeving is een recht én een grote verantwoordelijkheid. Cyclus staat zijn opdrachtgevers hierbij ter zijde. We halen restafval en waardevolle grondstoffen op, die inwoners binnenshuis en buitenshuis aanbieden en leveren deze af op de juiste plek in de keten. We doen dat efficiënt en we gaan voor een zo hoog mogelijk rendement. Door ons eigen huis op orde te hebben en door betrokken vakmensen en bewezen innovatieve technieken in te zetten bij de inzameling en reiniging. Door samen met opdrachtgevers en inwoners continu te werken aan verbetering. En door waarde te creëren op economisch, ecologisch en sociaal gebied.

Bij ons is geen dag is hetzelfde. Onze medewerkers zijn trots op de collegialiteit en sfeer op het werk. Er is een sterke focus op het werk goed doen, omdat ons werk direct zichtbaar is.

Wij bieden uiteraard goede arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform salaris, korting op zorg- en andere verzekeringen, opleidingen, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering.

 

Interesse?

Lijkt deze functie jou een uitdaging en herken jij jezelf in bovenstaand profiel?

Stuur dan uiterlijk 15 december jouw CV + motivatie naar p&o@cyclusnv.nl.

Voor vragen over de functie kun je terecht bij Kees Schrauwen (Manager Uitvoering).

Voor vragen over het selectieproces kun je terecht bij Carola Jaakke (P&O adviseur).