Wij zoeken een communicatieadviseur

Ben jij een communicatieprofessional en op zoek naar een afwisselende baan bij een stoer bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou. Het team Communicatie heeft versterking nodig. Wij zoeken een doortastende communicatieadviseur, die van aanpakken weet op de terreinen interne communicatie, externe communicatie en voorlichting. Een allround adviseur, die samen met collega’s, opdrachtgevers en inwoners gaat voor een afvalvrije samenleving.

 

Je functie
Als allround communicatieadviseur ben je breed inzetbaar en steek je de handen uit de mouwen. Je vertegenwoordigt Cyclus op social media, beheert de website, schrijft artikelen voor uiteenlopende stakeholders en maakt jan en alleman enthousiast over afvalscheiden en -preventie. Geen dag is hetzelfde. Ben je de ene dag druk met het voorbereiden van een uitgebreide mailing en het intranet, voer je de volgende dag interviews en beoordeel je proeven voor een campagne. En de persvragen die binnenkomen, handel je ook nog even af. Je bent niet alleen creatief in je werk, maar ook met het beheren van je agenda. Want je neemt je verantwoordelijkheid en mensen kunnen op je bouwen. Je werkt intensief samen met collega’s, opdrachtgevers en externe partijen. Je maakt deel uit van het team Communicatie, dat naast jou bestaat uit een senior communicatieadviseur, die jou aanstuurt en een voorlichter.

 

Als je bij ons aan de slag gaat:

- Lever je overtuigende online en offline communicatie-uitingen

- Organiseer je evenementen en bijeenkomsten van a tot z

- Werk je mee aan de ontwikkeling van aansprekende campagnes en communicatieplannen

- Leid je communicatieprojecten en voer je deze uit

- Verzorg je de woordvoering

 

Je achtergrond

- Je bent goed in organiseren en tekst.

- Je hebt ervaring met social media.

- Je bent creatief, overtuigend en initiatiefrijk, maar ook productief, zorgvuldig en resultaatgericht.

- Je bent in het bezit van een hbo-diploma Communicatie en hebt tot drie jaar werkervaring.

- Je werkt graag samen en bent klantgericht.

 

Ons aanbod
We bieden je een baan aan van 32 uur per week tegen marktconforme voorwaarden. Je krijgt bij ons volop mogelijkheden om jezelf en de organisatie verder te ontwikkelen. Je begint met een jaarcontract dat we bij wederzijds enthousiasme omzetten in een vast contract.

 

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze vacature, dan kun je contact opnemen met senior communicatieadviseur Nicole Kouwenhoven: n.kouwenhoven@cyclusnv.nl of 0182-547356.

Sollicitaties met curriculum vitae kun je sturen naar personeelsadviseur Carola Jaakke: c.jaakke@cyclusnv.nl o.v.v. ‘sollicitatie communicatieadviseur’.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.